Friday, 13 April 2012

dugaan di hostel

Assalamualaikum guys..  lama dha tk update . hhu.. biasa larh bz cgt.. as a student, cgt byk assignment ni pun tk siap lg.. sambil2 buat assignment sempat jugak larh ffiy update .. hikhik. Biasa larh hidup sbg student ni byk cgt dugaan . apa yg pnting semangat, kesabaran utk teruskan perjuangan..

haish dok hostel ni mcm2 dugan datang.. kdg2 tu smpi nangis gk fikirkan suma ni.. hampir nak QUIT dari kolej.. kawan makan kawan larh.. ntah larh.. susah kalau asyik diri tu jerk yg betul org lain salah.. dgr cakap org sana sini dan hantam kita itu ini.. fuhh !! kita nk explain pun susah kalau asyik org tu tinggi suara jerk.. sakit hati ni tak terkata.. tpy syukur Alhamdulillah berkat kesabaran dan kejujuran sy semuanya selesai.. dan sy pun sudah kembali tenang.. 

pengajaran yg sy dpt : JGN TERLALU PERCAYAKAN ORG LAIN EVEN DIA TU KAWAN KITA SENDIRI.. 
Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.