Monday, 7 May 2012

assignment OH assignment


Assalamualaikum.. hye uolls. lama dha tk update kn.. heuw2.. macam biasa larh sangat bz dgn assignment n class.. baru hari ni dapat update.. kihkihkih.. ni pun dtg rajin nk update, so saya update jerk larh.. kang bz+malas tk dpt update lagik.. so lebih baik update skrg kan.. muehehe :D ! Dha dua hari penat buat assignment.. sangat penat ok ! dha nak dekat final ni assignment mesti larh kene selesaikan sume kang tk pasal2 plak dapat result NOT COMPLETE (NC) ! Eee taknak2.. kang trpaksa bayar lg.. fuhh~ habis duit.. -,-
haahaha.. tdy kira nk tdow tpy lepas dgr owg umh story sal blogger trus tk jadik.. tetibe lak dtg rajin .. trus capai broadbadband and on9.. :P haha.. dha larh bgn jam 11 lebih.. ntah ape larh yg buat sy ngntuk cgt ni.. haishh ! skang ni MOOD BUAT ASSIGNMENT ! huhu.. nak kena buat resume dgn cover letter pulak.. assignment lain pun tk siap lg.. hikhik.. tension tpy apa kan daya dha title pun student kan.. so kena larh berusaha.. tk boleh give up jerk memanjang.. :) .. walaupun penat tpy berbaloi jugak larh.. this week n next week sangat larh penuh dgn interview, and presentation.. huaaa >,< .. play reading pun tk beres lagi ni.. watak tk tau lg.. hm3 !! semoga Allah permudahkan semuanya dan berikan yang terbaik buat hambaNya ini.. Aminn.. hehe..
K larh sampai cnie jerk .. nk sambung buat assignment.. tk boleh nk merapu cgt.. haha ! kang assignment tk siap -,- .. bye












Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.