Thursday, 21 June 2012

Rindukan kawan-kawan

Assalamualaikum.. sekarang dha menunjukkan jam 1.24 a.m dan saya masih lagi tak dapat nak tidow.. dan kalau dha tak dapt tidow saya akan buat apa saja supaya saya ngantuk.. hehehe.. btw, gud morning Malaysia evennthough tak brapa nak morning .. tengah-tengah tak ngantuk ni tetibe datang rajin nak update blog so update jerk larh kan daripada diam-diam.. saja nak update coz tengah syok baring-baring tadi tiba-tiba saya teringat kembali dimana waktu pertama kali saya menjejakkan kaki ke IPTS ni.. saya terkenang kembali rakan-rakan yang banyak membantu saya sewaktu dalam kelas mahupun diluar class.. kawan-kawan yang happy go lucky, kawan-kawan yang selalu tolong saya walaupun kadang-kala saya tahu diorang mesti bosan asyik-asyik saya mintak ajar jerk kan especially class PC COMPETENCY muehehe..

Kehadapan rakan-rakan yang ku kasihi walaupun kita tak rapat seperti dulu tpy aku tetap sayang korang, hehe.. 
 



Ok lah aku nak cakap kat sini, aku rindu mau bergurau ngan kau lagi Jitun.. kau lucu okay :) .. kau ingat lagi kah dulu kita selalu bergurau sama-sama ? kalau x ingat its ok lah ..



Fifiy panggil nama dia pong.. dia cute, and banyak tolong fifiy.. and tak mengeluh pun temankan fifiy pergi kolej urus sana-urus sini.. rindu kat dia coz dha jarang jumpa !!

Yang ni nama dia azie.. dia lawa, bijak and selalu beri tunjuk ajar kat fifiy..
Ok dari kiri Azie, emon, fifiy, wawa. mereka ni semua kawan fifiy..Azie and wawa ni banyak tolong fifiy bila class pc com.. thank you sayang :)

Ni lah si Azie tu.. dia ni sangat suka pelangi tak tau lah napa hehe.. dia nakal, baik, suka ngaduh kat fify bila ada yg tak kena, comel and sampai sekarang kitorang masih stay sma-sama walaupun tak selalu.. 
muahhh :-*

Inilah kawan-kawan yang terlalu banyak tolong fifiy time sem 1 dulu.. diorang ni sangat care ngan aku tau.. Alhamdulillah..bila time aku sakit, diorang nilah yang selalu ada.. sampai bila-bila aku akan kenang diorang ni.. ni gambar fifiy ambil setaun yang lalu bila first time keluar hangout dengan diorang ni.. tapi rasa happy jugak lah..  dari kiri : daus, shahrul, ilal, & pong.. thank you sangat-sangat :D

HAHAHA ! tgk muka saya ! pelik kan ? kikiki :D

tapi takpe lah.. haaa yang sebelah saya tu 1 of my best friend time sem 1 dulu nama dia Jason.. sekarang dha tak jumpa dia lagi ntah mana dia menghilang.. dia ni lucu jugaklah, lembut tapi sangat best kawan dengan dia.. ishk3 ilal ni nak jugak sibuk kat belakang saya tu.. hehe.. 

Haaa ..... sweet tak kami ? Oppsss jangan salah faham ye.. inilah pong, kawan saya yang sangat rapat ngan saya dulu.. pict ni saya sendiri yang snap waktu kami dalam K-Box time tu tengah dengar daus, shahrul, ilal, and Jason nyanyi.. so sambil-sambil tu kitorang pun bergambarlah.. yeahh dan akhirnya pict ni jadi kenangan buat saya .

Inilah kawan-kawan saya tempat saya luahkan perasaan .. Gambar ni diambil sewaktu kami tiba di pintu nak masuk Kundasang war memorial tu.. diorang ni baik-baik and happy go lucky.. dari kiri Bb kriz, diza, flo, and as..

dan ini si adiza.. kawan yang sampai sekarang rapat ngan saya.. hehe.. dia ni simple orangnya, baik, tapi kalau  dia nak cakap, dia selalu straight jak so kalau kita tak boleh terima ada masanya kita sakit hati tpy dia ni baik dan single lagi tau  , hikhikhik.. dialah kakak, dialah jugak kawan buat fifiy.. ada masanya dia akan marah saya if dia rasa ada yang tak kena.. muehehe.. sayang kau :)

THE END



Dan buat rakan-rakan yang dihormati, semoga kamu selalu baik dari hari ke hari.. maafkan diri ini andai terumpat, tercaci, terabil harta benda, terkutuk, termarah dan sebagainya.. aku insan yang lemah namun tetap ingin disayangi dan menyayangi.. Ok bye

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.