Thursday, 9 August 2012

SABUN SUSU BERAS ???

Assalamualaikum semua ^_^ .. Rasanya lama sungguh aku x update kan.. hehehe.. saja.. malas nak update ..  update facebook jerk rajin , HAHA !! fuhhh fuhh bersihkan sarang labah-labah kat blog aku ni dulu.. hikhik.. Ok larh guys.. saya direct to the point jerk larh erkk.  Hmm, hang tgk tajukk tu... Hang pelik kan apasal cheQ letak tajuk cam tu.. apa kaitan dia ? hampa nak tau ? OK teruskan membaca ye.. :')

Seperti biasa larh kan dlm hidup ni kita perlu ada persaingan.. tapi biar larh kita bersaing dgn cara yg betul.. Tapi sy faham x ramai sebenarnya yg berani bersaing secara sihat kan.. banyak yg suka tunjuk lagak jerk.. its okay.. Tapi aku x nak cita  panjang sangat larh bab-bab bersaing ni.. cam x masuk dgn topik aku jak..

Berbalik pada tajuk saya... sebenarnya kan , saya ada kawan yg jual SABUN SUSU BERAS TU ! dia ada tanya kat aku, nak try sabun tu ka ? then aku pun cakap larh, aku x pakai sabun cuci muka tu.. aku x tau rupa pun sabun tu camna.. Tapi lebih kurang seminggu lepas tu aku rasa nak try sabun tu so aku pun beli larh dari kawan aku tu.. Hmm mmg berbaloi jugak larh kan aku guna..
Muka aku x berminyak.. anda banyak faedah nya sabun tu..
 So bila aku dha yakin dgn sabun tu, baru larh aku tlg kawan aku tu promote kat cousin-cousin and kawan-kawan aku yg lain.. tapi macam biasa larh durank pun x tau rupa sabun tu camna.. Ada yg suru aku update kat fb then aku pun update larh.. Dalam friendlist aku d fb ni ada larh sorang aku mmg anggap dia kawan jugak larh cz bg aku dia mmg baik and aku respect dia sebab bagi aku tgk dia suka bisnes and dia rajin berusaha.. Dia ni jual sabun susu beras tu.. mmg ada niat nak beli dgn dia tapi agak terkejut jugak lepas aku update 2 kali pasal sabun tu, dia terus UNFRIEND aku..

First aku mmg x perasan and x sangka dia sampai unfriend aku maybe sebab bagi dia aku ganggu bisnes dia.. tapi seriously xda niat pun .. aku dha pun dgn rendah diri say sorry kat dia melalui inbox kat fb.. agak sedih jugak larh kan tapi apa boleh buat.. nasib diri so redha jak.. ^_^ .. apa-apa pun memang aku xda niat ..  Jangan lah sebab sabun tu jak aku kena benci :"( sobss..

Aku x sejahat itu nak kacau bisnes orang.. ^^, ..im sorry .. aku tolong kawan jak tu.. tapi hak masing-masing kan.. mana-mana larh :)

Ok larh ni jerk nak share kat korang.. xda niat nak burukkan dia .. see you soon... taking care .. salammmm..


 

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.