Saturday, 16 February 2013

Tak Tau nak cakap

Assalamualaikum dan hye. Selamat Petng everyone. Actually takda benda penting pun nak post. Rasa boring pulak petang-petang macam ni. So paksa ja jari jemari  meng-update sesuatu yang baru.. *Meng-update ke? pelik je bunyi* . hahaha. whatever lah. Erh adik aku ni time aku nak update blog baru sibuk nak ajak aku exercise. tadi aku ajak, xnak pulak. hehee.. :P !
Memang dha lama jugak lah aku x exercise ni sampai dha gemuk sekarang ni. hikhik.. Asyik dok hostel and umah ja, memang agak boring jugak. Tapi dha sakit-sakit macam ni memang malas jugak lah nak jalan pergi hangout. hoho. kelas pun seminggu aku tak p. Nanti bagi surat ja dengan lecturer aku, dha beres. Tapi kannnnnnnnnnnn...
Aku ada tugasan baru lah nak kena buat. dha nama pun amik kos Journalism kan. so keja-keja press media ni memang agak dekat jugak lah. Tapi yang penting boleh belajar sikit-sikit. ok lah. tak tau dha nak update apa. muehehe :D .


                                                                    "No Caption"

Ok lah bye sayang sayang semua ^_^.. *Sambung exercise*. haha
                                                                                                                         

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.