Saturday, 13 April 2013

ADIK-ADIK BLOGGER YANG HEBAT

Assalamualaikum~. Memandangkan malam ni agak free, so saya ambil masa untuk update entry dalam blog saya ini. Sebenarnya saya tak tau nak letak tajuk apa yang sesuai untuk entry kali ni so saya letakkan saja tajuk seperti diatas. haha. Hopefully korang sudi membaca entry dari saya ni.

Ok, goings on the stories in details now. Saya sebenarnya agak kagum dan bangga jugak melihat hasil-hasil kerja tangan mengedit blog oleh bloggers-bloggers Malaysia ni. Tak dinafikan mereka sangat pandai dalam bab-bab mengedit blog. Dan yang lebih mengkagumkan lagi, mereka kreatif menghasilkan pelbagai doddle, header, template blog, dll. ni link dia Aimi

Saya ada terjumpa blog seorang bloggers ni. Dia salah seorang yang pandai dalam menghasilkan doodle. header dan template yang cantik-cantik dan unik. Seriously, first tengok blog dia, saya ingatkan dia seorang yang berumur 20-an. Then bila saya klik pada Menu Tab "Owner" tu, saya baca lah in details tentang dia. Nak tau umur bloggers tu berapa? Dia lahir tahun 2001. So korang kira lah sendiri ye berapa umur dia. Memang saya tak percaya dia sangat lah muda dari saya disebabkan hasil tangannya yang kreatif. Nampak tak betapa kreatif dan bijaknya adik-adik blogggers Malaysia berbanding saya ni. Ishk Ishk ishk. kesian saya. Buta IT sangat :( !

Apa-pa pun, saya nak ucapkan tahniah kepada mereka-mereka yang bijak dan keratif dalam menghasilkan hasil tangan sendiri. Semoga berjaya dan keep it up ye. tatatataaaa~

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.