Tuesday, 30 April 2013

CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST


Assalamualaikum kawan-kawan bloggers semua. Alhamdulillah malam ni saya join contest dari aina rahman. Contest yang Aina anjurkan ini merupakan beauty contest. Dan sudah tentulah ia berkaitan tentang kecantikan. hehe. Dan saya suka bila orang nampak saya cantik walaupun saya ni tak lah cantik sangat. Tapi setahu saya, ciptaan Allah ni semua lawa-lawa belaka. Ye tak? Tapi tak semua orang boleh tengok kecantikan yang kita miliki. "Tapi biarlah kecantikan yang kita miliki dari hati  dan tutur kata yang cantik juga. Dan secara automatik akan terpanjar Nur pada wajah kita." *sambil-sambi bercontest, kita pelajari sesuatu juga so tak lah sia-sia kita membaca entry orang yang panjang-panjang macam saya ni kan. panjang ke? hehe. tak lah panjang mana pun.*

Oh yaa.. beauty contest ni bukan hanya tertumpu pada kecantikan wajah sahaja. Tetapi juga barangan-barangan yang cantik-cantik. seperti casing phone tu. perghh, saya memang suka. Tapi tak tahu lah layak dapat ke tak. Lagi pun fon saya bukannya canggih (samsung gio ja). Selalu casing fon yang comel-comel ni untuk fon yang mahal-mahal je. heee :) . Apa-pa pun saya memang sukakan page Aina ni. so saya menjemput rakan-rakan bloggers untuk sama-sama join beauty contest dari Aina ni.Tak rugi pun kita join untuk support.

Saya menjemput rakan-rakan bloggers saya CIK FIE, Uiiya yang comel , Fieyna pinkies :) , Super girl , Syiera , Coretan girl , Ismah recipe . semoga semuanya sudi join. saya undur diri dulu. Assalamualaikum~

6 comments:

Nik Ainaa said...

hai, jemput join GA Ina yang ketiga ini :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/05/third-giveaway-from-miss-spectacles.html

Shammira said...

dari contest yg sama..gud luck moga2 awk menang casing phone tu yaa..xkira la phone canggih atau tak..rembat ja..heeee


http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html


mira follow sini tau..

shila azizi said...

Hai, balas kunjungan awak...good luck!

Najwa Ayuni said...

Datang dari segmen yang sama :)

Ella Suhaila said...

Anda ditag :) http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-najwa-ayuni.html

Ella Suhaila said...

anda ditag lagi :) http://dramaticyang.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-by-nabila-izzati.html

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.