Thursday, 4 April 2013

FABULOOUS GIVEAWAY


Nak join? Silakan. klik pada banner ni untuk keterangan lanjut.
*hihihi*



Assalamualaikum. Selamat tengah hari. Hari ni saya joined sebuah contest lagi. Menang ke tidak, itu rezeki masing-masing kan. At least, kita try lah joined dan dalam masa yang sama dapat jugak support GA dari FaraFiza ni kan. hihi. 

Bagi sesiapa yang tak tau lagi hadiah yang ditawarkan kepada pemenang dalam contest ni, hadiah tu semuanya comel-comel belaka naaaaaaa~ . Tak rugi kot joined. hehe. Jom tengok hadiah-hadiah yang ditawarkan dalam GA ni:




TONY MOLI LIP TINY~ Cherry Pink





Banyak jenis kaler. hehe. sweet tak?


TONY MOLY PETITE BUNNY GLOSS BAR - random color







TONY MOLY TOMATOX MAGIC WHITENING




TONY MOLY TOMATOX MAGIC WHITENING PACK SAMPLE






FASK MASK-Random






 





BB CREAM SAMPLES 








THE FACE SHOP BIG  FRESHIAN MASCARA






ETUDE HOUSE STYLING EYELINER



Perghhh ! memang suka sangat hadiah-hadiah yang disenaraikan oleh Fara ni. Much Love !!!

2 comments:

aiin baharom said...

salam...gud luck dr GA yg sama
http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/04/fabuloous-giveaway.html

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

thank you aiin

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.