Wednesday, 3 April 2013

FIRST GIVEAWAY BY EMAS PUTIH

Assalamualaikum. Dengan penuh rasa terima kasih dan happy, saya joined contest ni. Dalam masa yang sama, saya pun support contest ni and dapat tambah kawan-kawan bloggers. Keep it up blogger ! Love this contest. Good midgnight. zzzzz/ hehe.



As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
 1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
 3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st  Cash RM 30 
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.


5 comments:

Diana Azis said...

Best of luck :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

Khairul Zamri said...

Dari Contest yang sama, Good Luck! 1st Giveaway by Emas Putih

Afiqah Adzan said...

Dari segmen yang sama :) http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

isam ismail said...

singgah dari segmen yg sama,...jom like page kedai serba murah http://www.facebook.com/pages/Kedai-Serba-Murah/500589626638265?ref=hl... tengok antara ikan yang terbaik di kedai serba murah http://www.facebook.com/groups/361764867269577/

Emas Putih said...

haii thanks sudi join.. Jom blogwalking+follow kat peserta dan jgn lupa tengok sapa pemenangnya .http://www.kisahemasputih.com/2013/04/pemenang-1st-giveaway-by-emas-putih.html

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.