Wednesday, 3 April 2013

HAHA ! TERSENYUM SORANG-SORANG




Assalamualaikum~ selamat tengah malam. Tiba-tiba mood nak menguupdate tu datang. Lagi pun masa free ni so hadap lah blog ni. hiihi. Ohh yaa, kenapa saya buat tajuk pelik macam tu? Sebab tiba-tiba malam ni saya rasa pelik ja. hakhak ! Mana tidaknya, saya ada join dua contest pada bulan Mac dan dua-dua contest tu pun saya tak menang. kihkihkih.

Tak kecewa pun sebab saya tak berharap sangat. Lagi pun tu baru first and second time saya join contest so tak mungkin lah saya akan menang kan. Dan saya tak rasa putus asa pun nak join mana-mana contest lagi lepas ni. Tambah bersemangat adalah. hahai !

Oleh kerana terlalu semangat, sampai contest yang dah Tamat pun saya nak join jugak sebab tak perasan tarikh tamat dia. Sebenarnya bukan tak perasan, cuma tarikh tamat tu dah ditukar dari 7April ke 29 March. Hahaha. Maafkan saya kerana terlalu bersemangat nak join contest yang tak pandai nak menang-mnang. Tapi nak buat mcam mana kan. Rezeki tu bukan pada saya. hehe. Ucap Alhamdulillah je lah sebab boleh jugak join contest tu. Rasa seronok jugak sebab saya tak kisah sangat hadiah yang ditawarkan yang penting dalam berblog ni, ada jugak aktiviti-aktiviti yang dianjurkan oleh para bloggers Malaysia.
So kena lah bangga sikit. hahaha.

Setakat ni ja. Take Care and tahniah pada semua yang berjayaa . :)


No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.