Saturday, 13 April 2013

SEGMEN SAHABAT SELAMANYA BY DIYANAHANI

Assalamualaikum. Selamat Malam. Malam ni saya join lagi segmen dari DiyanaHani dimana segmen ni sangat unik dan sangat-sangat menarik perhatian saya. Lihat saja pada tajuk segmen ini "Segmen Sahabat Selamanya". Wahhhhh :D !! Siapa yang taknak kan mempunyai sahabat selamanya. Tajuk ini juga sangat-sangat menarik kerana segmen yang kelihatan begitu kecil ini kemungkinan akan membawa kepada perubahan yang besar dalam perhubungan silaturrahim kita. Ye tak? hehehe. Ok lah. Sesiapa yang nak join segmen ni, boleh terus klik pada caption dibawah banner itu. Semoga berjaya semuanya.




Segmen ini dianjurkan untuk merapatkan hubungan  silaturrahim sesama  blogger.Bak kata pepatah “ yang jauh,didekat-dekatkan, dan yang dekat,dirapat-rapatkan”.
Segmen ini diadakan selama seminggu,bermula pada 12/4/2013 sehingga 11.59 malam 19/4/2013.


Syarat yang perlu dipatuhi:

1)Mempunyai blog.
2)Follow blog ini dan like page blog ini.(kat sidebar)
3)Follow dan like sponsor.
4)Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5)Letakkan URL entri di ruangan komen. 

Sponsor:

Blog
Vanida/Ismah/Aimi

Page:



Copy Coding ini:

Hadiah yang bakal dimenangi:

Peplum(1),Keychain.(3),Pashmina.(1),Kerongsang.(1),Review blog.(5),Topup RM5(2),Header(1),Cursor(1)
Pemenang akan dipilih melalui top referral dan cabutan bertuah oleh saya sendiri.


Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani di jayakan oleh DiyanaHani,The Rossele,Ismah, Vanida,dan Aimi

Segmen copy paste ini inspired by Kak Mia Liana.

Diharap semua blogger sudi merajinkan diri menyertai segmen ini.
Jangan lupa blogwalking untuk mencapai tujuan utama segmen ini diadakan.

Apa tunggu lagi..Klik banner dan Join!
p/s: Kalau tak boleh klik banner.Klik kat ayat bawah banner tu k.






10 comments:

Diyana Hani said...

terima kasih sebab sudi jon segmen sahabat selamanya..Jangan lupa bw sahabat yang lain.

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

ok. thank you :)

NURNISRIN ZULKIFLY said...

salam kenal :) dari segmnent yang sama.. jemput ke blog :)
http://miszyien.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-dianahani.html

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama...Saya peserta yang ke-40..Jemput singgah ke blog saya...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

ok. Thanks. Nanti fifiy bw korang :D

Diana Lie said...

salam kenal mamaD dari segmen sama..

http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

iu-hazirah said...

pin. pin, pin....
asalamualaikum, singgah sini jap
DR SEGMEN YG SAMA
done follow

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

Iyraa Cariyno said...

dtg dari GA yg sama http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani_12.html
btw jemput join :) http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/04/segmen-iyraa-cariyno-mencari-follower.html

dieba khairuddin said...

assalamualaikum.....singgah...dari segmen yg sama... good luck :)

http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

Ct Noraishah said...

Salam, hai...
datang dari segmen yang sama :)

http://www.sna-aai.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html#.UW4CFnoglFk

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.