Wednesday, 3 April 2013

"Simple Giveaways by Sandra & Filzah"


Assalamualaikum. Selamat malam semua. Malam ni jam 10.51 saya joined Segmen iaitu "Simple Giveaways by Sandra & Filzah" . I am so happy and excited to join this First giveaways from both of them. Ohh ya, kalau nak ikutkan bukan hadiah yang membuatkan saya rasa excited tapi disebabkan apa yang boleh saya ambil daripada segmen giveaways ni. 

Saya bersyukur if ditakdirkan menang dalam Segmen ini,  tapi apa yang lebih penting bagi saya adalah untuk support mereka berdua dalam menganjurkan segmen ni. Walaupun sokongan ni taklah besar mana pun tapi at least dalam saya mengikuti segmen dari Sandra dan Filzah ni, sedikit sebanyak dapat jugak support First Giveaways dari diorang ni. Even simple tapi berbaloi jugak lah kan pada sesiapa yang ikut ni termasuk saya sendiri. hehe. 
Teruskan menganjurkan segmen-segmen seperti ini. Keep it up :D . That's all.

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.