Friday, 12 April 2013

WAK GELAS PARIS- MASAI GIVEAWAY

Nak join? klik sini  Wak Gelas

Assalamualaikum. Perghh ! Alhmadulillah dah kenyang pun sebab baru lepas dinner. kihkih. Bila bukak ja blogternampak pulak contest dari Wak Gelas ni. So tanpa membuang masa, saya pun joined lah contest ni sebagai tanda sokongan kepada Wak. Saya jemput bloggers lain untuk join contest ni. Syarat-syarat yang Wak tetapkan pun tak lah susah malah amat mudah untuk saya ikut syarat tu. So korang pun boleh join sekali jugak. Mana lah tau kan ada rezeki, so tak rugi pun. Kalau tak menang pun tak apa. Just think positive and jangan give up.

Contest seperti ini memang amat bagus untuk para bloggers Malaysia. Tak semestinyaa bila menang ja kan baru kita rasa happy. Bila kita join apa-apa contest pun, kena lah enjoy and happy so tak lah tension sangat nanti bila tak ada rezeki nak menang. Ye  tak? hahaa. So, apa-pa pun, jom kita join contest dari Wak Gelas ni. Hadiah yang dia tawarkan pun memang menarik dan best. Tapi pastikan korang ikut syarat yang Wak tetapkan dulu ok. Kena jujur tau ! Tak nak join pun tak apa. Wak tak paksa tapi kena tolong dia LIKE gambar dia yang ni Mall of Medini dan Finding Europe in Malaysia. Jangan lupa like pages tu sekali ya. Jangan silap Like pulak. Kalau tak pasti, tanya pada Wak.

Ok good luck semua kepada yang joined contest ni. Semoga berjaya. daaaaaaa~

4 comments:

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

good luck cik Fie :)

Wak Gelas™ said...

Salam, Pembahagian nombor cabutan bertuah (dalam kurungan) telah dijalankan. 7/5/2013 kul 11.55am.

Cabutan bertuah 6 orang pemenang akan dijalankan esok berpandukan nombor dalam kurungan disebelah nama2 peserta: 8/5/2013 kul 12 tengahari. Tungguu.

http://wakgelas.blogspot.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html

Terimakaseh.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Fifiy..
dtg dr GA Wak..
tahniah jgk buat fifiy.. ;)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.