Wednesday, 15 May 2013

CONTEST PRECIOUS PRINCE and PRINCESS


Assalamualaikum. Alhamdulillah im still alive. good Morning uoll.. Pagi ni saya joined lagi Contest dari Fira.
Sebelum saya senaraikan hadiah-hadiah yang akan diberikan kepada pemenang, sya akan kongsi serba sedikit tentang blog saya yang sangat lah simpe ni.

Blog ini wujud sejak penghujung tahun 2010 tetapi mula menulis sejak awal tahun 2011 dan mula mengaktifkan diri pada tahun 2012, kalau tak silap saya. Minat menjadi bloggers ni bermula apabila saya melihat blog Lyysa Faizureen iaitu salah seorang bloggers Malaysia yang sangat popular kan. hee. Siapa yang tak kenal dengan Lyssa ni. huhu. Disebabkan agak kurang tertarik dengan design blog saya dan tak tahu sangat mengedit blog pada masa tu, saya pun malas nak tengok blog saya tu. haha

Ini merupakan blog peribadi milik saya sendiri dan setiap apa yang saya tulis dalam blog ini tidak lain tidak bukan untuk share sedikit information, ilmu, sharing idea, ataupun lebih kepada luahan perasaan saya sendiri. hihi. Sebolehnya saya akan elakkan untuk menulis benda yang mengutuk orang lain dalam blog ini kerana sesungguhnya itu tersangatlah tak baik dan buruk perangai. Faham dok? haha. Hopefully korang enjoy dengan blog saya ni k :D .

Kita teruskan pula dengan senarai hadiah yang ditawarkan.. Antara hadiah yang ditawarkan dalam contest ni ialah:
One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

2 comments:

Firaa ♥ said...

Tysm for joining. Good Luck ^^

Syazwani Afandi said...

Singgah sini dari contest yang sama :)all the best :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

kalau boleh buang word verification :)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.