Wednesday, 8 May 2013

DISEBABKAN TERLEWAT BACA KOMEN ORANG....

Assalamualaikum. Morning semua. Baru dapat menjenguk blog tercinta pagi ni setelah beberapa hari tak menjenguk disebabkan sangat sibuk dengan class. Memang agak stress jugak sebab assignment datang silih berganti dan lebih-lebih dah nak dekat final exam ni. Saya kena lah fokus lebih kepada pelajaran. huhu. Taknak peristiwa semester satu berulang kembali.

Sebenarnya cerita yang saya nak share pagi ni adalah tentang contest yang saya joined dari Wak Gelas . Dan Wak Gelas telah umumkan pemenangnya pada 7 Mei . Bukan saya tak alert tentang pengumuman ni, cuma contest ni bermula pada 11 April yang lalu. Sebelum-sebelum ni, saya selalu cek fb wak gelas, kot-kot pemenang dah diumumkan. Tapi bila saya cek etry-entry dari Wak, beliau tiada update tetang pemenang contest ni. So saya baca je lah entry terbaru yang wak tulis tu. hehe.

Tapi malangnya, bila saya tak sempat nak menjenguk blog saya dan blog wak, pemenang telah pun diumumkan oleh Wak. huaaaaaaaaaaa !!!! Dan saya menang hadiah saguhati. Hadiah saguhati ok. Bukan hadiah utama. Walaupun begitu, saya sangat bersyukur bila terbaca komen dari Wak di blog saya, dan wak bagitahu saya tahniah kerana memenangi hadiah saguhati dari contest Wak Gelas Paris-Masai GiveAway. Tapi yang tak bestnya, bila bukak ja blog Wak sebab nak pastikan betul ke tidak saya ni salah seorang pemenang hadiah saguhati, saya tengok Wak tulis kat entry tu, "Perhatian. Untuk semua para pemenang GA wak ni, sila emelkan nama dan alamat untuk penghantaran hadiah pada wakgelas@yahoo.com. Jika xde maklumbalas dlm masa 24 jam dr pengumuman pemenang, pemenang yg baru akan dipilih kemudian"
hmmm.. sakit jantung ni tau.. haha

Kalau lah betul Wak dah tukarkan saya kepada pemenang saguhati yang baru, tak pe lah. Saya redha. hee :) . Saya sangat excited bila terbaca komen dari Wak tu sebab saya joined contest tu utk support Wak. Memang tak dinafikan hadiah utama yang wak tawarkan tu lumayan, tapi saya tak confident nak menang hadiah utama ataupun hadiah saguhati *walaupun tak tahu lagi hadiah saguhati tu macam mana* .Tapi bila Wak dah umukan macam tu, mestilah happy kan. dan bersyukur jugak. Yelah, itu adakah usaha saya sendiri utk join contest dari Wak. Idea-idea yang diberikan dalam entry tu jugak adalah buah fikiran saya. So saya kena lah hargi usaha saya sendiri kan. huhuhu.

Apa-pa pun tahniah kepada pemenang utama dan 5 lagi pemenang hadiah saguhati. Alhamdulillah.

#redha

7 comments:

Wak Gelas™ said...

salam cik fifiy jgn majuk yee, sila berikan nama dan alamat penghantaran hadiah saguhati pd emel wak : wakgelas@yahoo.com

Hafizah Alsa said...

baik hati wak gelas nah..

Hafizah Alsa said...

jangan merajuk tau..

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

heee tak merajuk lah wak gelas :) dah sent bg wak gelas..

Wak Gelas™ said...

no worries, urusan penghantaran hadiah sedang dijalankan.., harap bersabar yee.. dan timekaseh skli lg krn join GA wak tuuu..

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

sama-sama wak :D .

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

hee :) tak merajuk

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.