Monday, 13 May 2013

GILA GILA GIVEAWAY BY ALJA.

Assalamualaikum. Tetiba saya rasa blog saya ni sunyi dari kunjungan rakan-rakan. So saya rasa utk hilangkan rasa kesunyian tu, saya pun joined lah GA dari Alja ni. Lagi pun bila joined GA macam ni, dapat jugak lah mengisi masa lapang semasa berblogging ni.

Saya joined GA dari Alja ni sebab agak tertarik juga dengan hadiah-hadiah yang ditawarkan. perghh ! So, saya ajak rakan-rakan bloggers yang lain utk kita sama-sama joined GA ni dan support Alja serta sponser-sponser yang lain. hee :) . Bila kita joined contest mcm ni, ia sedikit sebanyak dapat menunjukkan usaha kita utk terus berblogging. ececeh..

Antara hadiah-hadiah yang menarik perhatian saya adalah shawl, Jam dan iklan+review. Tapi Alja suruh pilih dua ja. So saya pilih iklan review dan juuga jam. Itu pun kalau ada rezeki nak dapat salah satu daripada hadiah tu. ehee.

Ohh ya, sebelum tu, saya nak mintak maaf dengan Alja sebab ada 3 gambar yang Alja suruh like tu ada sedikit masalah iaitu gambar ketiga, keempat dan kelima. saya tak dapat nak komen seperti yang disuruh oleh Alja iaitu "Done dari GGG by Alja". Saya cuma dapat LIKE sahaja. hopefully masih diterima dalam GA ni. k lah, Good luck semua peserta. daaa ~

saya tag : Cik Fie , celoteh si gadis kidal , Cynthia Lee ..

3 comments:

izan mama mia said...

mg bertuah nnt yew..salam kenal :D

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

terima kasih mama mia :D . salam kenal juugak :)

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...
This comment has been removed by the author.
Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.