Sunday, 19 May 2013

GIVEAWAY DARI SAYA??


gambar google

Assalamualaikum. Selamat petang. hee. Sebenarnya saya teringin nak buat First GA dari saya sendiri dan hadiah dari diri sendiri jugak tanpa mintak sponsor dari mana-mana blogger. Dan rasanya hadiah yang saya nak sediakan untuk para pemenang tu, hadiah yang lain dari yang lain. hihihi.

Tapi tapi.... bukan hadiah yang mahal-mahal tau. Saya teringin nak bagi hadiah sarung bantal kepala  2 helai, selimut nipis sehelai dan jugak topup. Sarung bantal and selimut nipis tu, bukan lah jenis yang mencecah puluhan ringgit. Sarung bantal and selimut dari bundle ja pun. huhu. Tapi walaupun bundle, ia tetap cantik dan saya akan carik yang bersih and kalau boleh, saya akan cucikan sebelum berikan kepada para pemenang. Saya pilih hadiah ni pun sebab my family bisnes bundle. kehkehkeh !

Dan bila saya fikir-fikir semula, agak bermasalah jugak dari segi penghantaran pos sebab cas bayaran yang diberikan mungkin agak tinggi. And saya tiada pengalaman pos-pos barang ni. huhu. Tu yang terfikir-fikir jugak nak beri hadiah macam tu or tidak. hehe.. So any suggestions dari korang tak??? hee ^_^ !

4 comments:

Mia Liana said...

kalau nak lagi mudah bagi topup je..

♥ Ain Pandai ♥ said...

tulah... sye pun tringin nk buat GA sndiri ..tp tkut xde spe yg nak join.. header dan cursor atau doodle ke.. bleh djadikan hadiah.. tpi klo xreti sye bleh tolong.. tpi cuma header je pndai.. :> cuba tnya kwan yg lain.. dorng reti ke?

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

@mia Liana , tu lah. topup lg mudah kan. hehe.
@Ain Pandai, Kalau ain nak buat GA, buat je. Nanti fifiy join ^_^ . tapi fifiy tak reti nak buat cursor and doodle tu sebab tak ada photoshop . lahh ain sudi tolong ke? muehehe

Mohd Hakim Faiz said...

Buat apa2 yg senang saja....

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.