Sunday, 12 May 2013

HUJAN TERSANGAT LEBAT DIIRINGI ANGIN KENCANG


Assalamualaikum. Woww ! Cuaca kat tempat saya tersangat lah sejuk. Tak pasang aircond pun tak pa sebab dah ada angin yang sangat kencang. Sekarang ni memang musim hujan kan tapi ramai jugak orang buat Majlis Perkahwinan. Diantaranya adalah cousin saya, 20 Mei nanti dan kawan pulak hujung bulan Mei. Terfikir jugak macam mana lah dengan majlis diorang tu nanti bila hujan turun dengan sangat lebat dan angin kencang.




No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.