Wednesday, 15 May 2013

Jom Blogwalking Bersama Cik Lyeen Cupcakes !

 
  Assalamualaikum~ . Sebelum memulakan entry, eloklah kalau kita sama-sama doakan kejayaan Cik Lyeen sebab dia final exam esok. *doa dalam hati masing-masing* . kita doakan orang hari ini, In sha Allah esok lusa, Allah hantarkan orang yang berdoa baik-baik untuk kita pula. Siapa tahu kan. ok teruskan baca dibawah.

Saya joined lagi BW bersama Cik lyeen cupcakes. hee :) . Syarat yang Cik Lyeen tetapkan pun sangat lah mudah dan tak ada masalah untuk anda semua join termasuk lah diri saya sendiri. Dan saya telah pun joined.

Top Referral aku mencarimu? Yeah. Lyeen mencari kita semua. hahaha. Mungkin kah saya atau anda-anda semua yang bertuah? Nak tahu? silakan join dulu. Bertuah atau tidak, itu rezeki masing-masing k. Tarikh tamat Segmen Bw ni, adalah pada 20 Mei.
Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.