Thursday, 2 May 2013

JOM EXCHANGE LINK IKLAN


Assalamualaikum. Asyik hujan ja semenjak dua menjak ni. Hari ni pun terasa boring tak tahu nak buat apa petang-petang macam ni. Then tetiba terfikir nak ajak korang bertukar link iklan. Kiranya sama-sama saling menolong lah kan. Saya dah tak tahu nak menulis tentang apa, so tulis ja tentang Link Iklan ni. Tak kisah lah link Iklan apa pun. Iklan Churpchurp ke, Iklan 8share ke, Iklan Nuffnang ke ataupun Iklan Weeclick. Semua pun saya akan klik. hehe :D .Saya memang suka klik pada ads kawan-kawan bloggers.

Ohh ya, ada juga kawan-kawan yang bertanya pada saya, Link ni semua untuk apa? Rupanya aa lagi yang tak tahu tentang link Iklan ni semua. Sebenarnya link iklan ni semua membantu kita untuk menjana pendapatan sampingan dengan syarat kita kena share iklan-iklan tu pada rakan-rakan lain sama ada melalui Facebook, Blog, ataupun twitter. Jika ada diantara rakan-rakan yang klik pada iklan tu, kita akan dapat earning. So siapa yang tiada lagi link-link ads tersebut, boleh lah sign up ok. Tak rugi pun kita sign up benda ni semua. Especially untuk new bloggers.

Ni saya senaraikan link-link ads yang saya dah join. Hope korang sudi bantu saya untuk klik pada link tu semua ok, Don't worry, jasa baik anda saya akan balas iaitu dengan mengklik pada ads yang ada di blog anda. Tinggalkan komen untuk sesi klik-klik. hihihihi.
  • Untuk Iklan Churp-churp pula, tolong saya klik pada link di bawah ni:
"1)Samsung Galaxy S4dan "Need to be connected, where you are with Nokia Asha310 ? now you can."
  •  Iklan 8share:
 Mash-up dan iron man simcard
Tak banyak pun link saya. Cuma empat ja.. Kalau tak keberatan, boleh lah klik. Saya tak paksa if taknak :D .

Ohh yaa, if kau orang tetiba rasa nak ada account iklan ni jugak. Boleh sign up disini. Saya bagi 3 jenis untuk korang :
Sign Up Weeclick disini . *terus sign up kalau nak. lepas tu boleh letak iklan anda di blog ok*
 Sign Up 8share disini  *terus klik ja kalau nak sign up*
sign up Churpchurp 
 okbaii.

5 comments:

iu-hazirah said...

DONE KLIK

http://shop.tunetalk.com/Tune-Talk-SIM-Card/

https://www.facebook.com/FnNFunMalaysia/app_193080500815840

http://shop.tunetalk.com/Tune-Talk-SIM-Card/

https://www.facebook.com/FnNFunMalaysia/app_193080500815840

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

Done klik ads awak dear :)

ct cheery said...

dah KLIK ads awk dear!!hehe

Najwa Ayuni said...

Done click! Tapi iklan samsung galaxy s4 awak tak boleh klik laa.
Click mine too :)

http://my.sharings.cc/NajwaAyuni/share/SamsungGalaxyS4
http://my.sharings.cc/NajwaAyuni/share/SuperfastMMT
http://bit.ly/YazjZt

#kalau income awak takde perubahan, inform Najwa, ok

Wak Gelas™ said...

Salam dan tahniah krn menangi hadiah saguhati GA wak yee.. sila bg nama dan alamat penghantaran hadiah pd emel: wakgelas@yahoo.com

Terimakasih sekali lagi kerana join GA wak tuu..,

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.