Friday, 24 May 2013

PENCARIAN MODEL MUSLIMAH MODEST CULTURE



Assalamualaikum. Selamat malam. Sesiapa yang berada dikawasan Taman Pura Kajang Selangor, dan berminat nak jadi model muslimah boleh lah pergi ke ujibakat pencarian model Muslimah Modest Culture ni.
Tinggi 160cm minimum ok. Good Luck darlings semua ^_^ . Pertanyaa lanjut sila pm sini atau disini

5 comments:

Eyma su said...

mcm best jer tapi ketinggian masalah saya..hmm..saya rendah kot..

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

Tak pa eyma. boleh try je datang ujibakat. :) . walaupun tinggi tak capai 160cm

iu-hazirah said...

ala, kurang tinggi la plak... lgi skit je

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

kurang 2, 3 cm pun rasanya tak apa kot. pegi ja ujibakat tu. mana tahu ada rezeki :)

Nabila Huda said...

Still available lgi ke?

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.