Friday, 17 May 2013

# #Tamat # GIVEAWAY

Special Giveaway by Syazlia & Diana


Assalamualaikum. Jom join Special Giveaway ni by Syazlia dan Diana. Dah nama pun special GA kan. Mesti lah hadiah yang ditawarkan pun special belaka. Tapi kannnn, kata Syazlia and Diana, pemilihan dipilih berdasarkan entry yang paling kreatif. huahuahua. Entry yang saya buat ni tak menarik dan tersangat lah simple. Ada peluang dok ya nak menang GA ni. huhu. Tapi jangan risau, selain tu pemilihan pemenang juga adalah berdasarkan Top referral dan random.org. So In sha Allah jika ada rezeki, saya pasti menang. hahaha. Apa yg penting, kita support rakan bloggers yang sudi buat GA ni.

Semua syarat telah difollow dengan penuh tertib. So, harap-harap lah banyak penyertaan dari rakan bloggers yang lain. Do support and enjoy. Hadiah yang saya pilih adalah header dari Cik jari manis and satu hadiah misteri by cik Teha.. Kenapa saya nak header dari cik jari manis? haha. korang tengok lah header aku tu macam mna. simple sangat. sebab aku malas nak design. hehehe.

GA TAMAT PADA 31/5/2013

1 comment:

Dianaa said...

Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
FD dah update senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

Oh ya, ada tambahan untuk like page tau. Nanti tengok semula entri
http://www.fatindiana.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana_17.html

Semoga berjaya! ^^v