Friday, 31 May 2013

STATUS GLITTERATI BERTUKAR NON-GLITTERATI


 Assalamualaikum. Selamat petang everyone. Sedih ok sedih ! Status Glitterati Nuffnang kite dah kena tarik balik. Apa hal? Saya pun tak tahu lah. huahuahua. Please lah uncle nuffnang bagi balik status glitterati tu pada saya :( .heheheehehe. Amboii sedih kemain lagi ko kan ! hahaha. Of course lah sedih. Bila dapat status glitterati tu, saya dah bersyukur sangat ~

Ok lah. ini ja yang termampu nak tulis. haha. undur diri~

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.