Sunday, 9 June 2013

JOIN CONTEST MENCARI RAMLI 2 ???






Assalamualaikum. Lihat pada tajuk entry saya tu. Ada sesiapa yang tak tahu lagi ke? Atau yang buat-buat tak tahu sebab tak minat and tak nak ambil peduli. hihii. Sebenarnya benda ni saya baru perasan pagi tadi lepas tolong kawan-kawan klik pada link ads diorang tu. klik punya klik tak perasan jugak sebab tak baca habis. haha. Tapi tiba-tiba terlintas kat hati nak baca artikel kat iklan tu. Lepas ja baca baru perasan rupanya iklan tu adalah sebuah contest. Dari situ lah terdetik niat dihati nak join. Hadiah pun boleh tahan lumayan jugak kan. ahaks.

Tapi saya belum join lagi contest tu sebab ada beberapa perkara saya perlu tanya pada pihak nuffnang. Takut-takut nanti semangat nak join tiba-tiba pulak tak kena prove. Kan sedih tu. hahaha. *mengada-ngada lah engkau fifiy*.  Erhh serious lah. Saya perlu tanya kat pihak nuffnang apa yang saya nak tahu tu. hihihi. Kalau saya tak nak ambil tahu, saya tak akan tanya lah. wooottss !

Saya tak berharap sangat akan menang contest tu jika saya join nanti. Sebab saya join tu hanya mencuba nasib. Jika ada rezeki adalah. Jika takda, redha ja. Lagi pun bukan selalu rajin nak joinbig contest macam tu. Sekali sekala nak join apa salahnya kan. Sebagai tanda sokongan kepada penaja /pengiklan. Itu pun jika saya layak nak join. huhu.

Apa-apa pun saya masih sedih sebab status glitterati saya masih tak dikembalikan oleh pihak nuffnang. Mereka kata saya letak iklan weeclick kat blog. Yeahh memang dulu ada letak, tapi dah beberapa minggu saya buang iklan tu and lepas buang iklan tu baru nuffnang tarik balik status impian saya tu. Nuffnang tak tahu ke saya setia kat dia ja. Bagi lah balik status tu. Saya sangat-sangat perlukan ia. huaaaa :'( *mintak kesian*. Di blog saya hanya ada iklan awak, churpchurp and says ja so bilakah masanya saya boleh merasai kembali status glitterati saya itu? *serius*

Sebelum saya lupa..... Korang, saya nak mintak tolong dengan korang boleh tak? Korang sudi tolong? atau tidak? Hopefully sudi lah ye. ^_^. Saya sebenarnya nak mintak tolong klik pada satu link ini sahaja sebab saya memerlukan klik dari RIBUAN orang. Kalau tak sampai ribu pun tak pa lah. At least korang sudi tolong klik kan. Saya sangat bersyukur jika korang sudi klik pada link tu. huhu. Alhamdulillah. Link yang saya maksudkan itu adalah link :

Sama jugak. klik sehingga habis loading k kawan-kawan. Lepas klik, tinggalkan url blog korang. Nanti saya akan follow (jika belum follow) atau blogwalking kat blog korang. Ok tak kawan-kawan? Jasa baik korang saya balas dengan baik jugak. Thank you ^_^



No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.