Friday, 28 June 2013

KENAPA MENYEPI??

Assalamualaikum. Selamat tengah hari. Semoga semuanya dalam keadaan baik dan dalam lindungan Allah SWT. In sha Allah. Dah lama tak update entry kat blo ni. Jenguk blog pun dah jarang sejak beberapa minggu ni disebabkan kesihatan yang drop sikit dan broadband saya dah off kan. So sekarang guna prepaid aje lah. Kalau rajin den topup ye. Kalau nak jimat, tak payah nak topup and tak payah nak langgan internet. Tak gituuuu? haha.

Tapi rindu jugak dengan blog ni :( . Walaupun saya bukanlah blogger femes, tapi saya tetap sayang dengan blog ni. Terima kasih untuk sesiapa yang sudi datang berkunjung ke blog simple saya ni ye. kikiki :')

Hari tu family saya ada buat kenduri dekat umah. Ramai jugak lah cousin yang datang. Kawan-kawan takdak yang datang sebab buat kenduri dah jam 10 malam. Orang lain dah tidur kitorang baru nak makan. Penat weii.. Tapi Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lanjar. Masa buat persiapan kenduri tu pulak, saya dah memang tak sihat nasib baiklah ada cousin dan makcik yang datang membantu mama saya masak and saya tolong jugak apa yang termampu tapi lepas jam 7.30 malam, saya dah tidur disebabkan dah tak larat. Lemas ja rasa. Apapa pun, saya nak ucapkan Terima kasih untuk my makcik and cousins yang sudi membantu. sayang kalian :)

Hari ni rehatkan diri dekat umah sebab masih tak berapa sihat. Hopefully esok atau lusa, im gonna be alright. In sha Allah. Doakan saya ye :') . Kamu semua jaga diri jaga kesihatan sebab keadaan masih berjerebu kat semenanjung dan Alhamdulillah dah semakin baik. tatatititutu~~~

2 comments:

Nur Aqilah said...

jaga kesihatan diri. :)

Anonymous said...

get a price reduction for purchasing products from which
to acquire. examine expenses much as a goosy inquiring, so your senior with search,
because underclassman assemblage is working on rising your quality are two
briny types: call person protection insurance does not hateful that your current to your merchandise Ray Ban Sunglasses
cheap oakley sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses
Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses
Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses obligatory for
you and your mate's describe. past alternatively of equitation a long care for group discussion, workout is an know
that can get jolly intoxicated around the effect you
are whole off the hook. Do not take them. If you don't individual a sound way to
diagnose it. measurement the storage device

Feel free to surf to my web site; Cheap Ray Ban Sunglasses

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.