Saturday, 1 June 2013

MY FIRST GIVEAWAY



Assalamualaikum. Setelah beberapa minggu merehatkan diri dari join mana-mana GA atau segmen, hari ni saya join semula. Kali ni, GA dari akak Farihah pulak. ehehe.

Nak tahu hadiahnya apa? pfftttttt ! Ada 4 jenis hadiah yang akak Farihah ni nak beri kepada para pemenang nanti antaraya:
 3 helai tudung bawal, 6 felt keychain, topup rm10 and Shiseido mask !
 Haaaa, best tak best tak ?? hikhik. Saya nak hadiah Shiseido Mask tu. Sebab seorang dapat 5pcs. Saya nak ! Saya nak ! Sebab tak pernah lagi guna Shiseido ni. So kalau dapat yang ni, boleh jugak guna. Mana lah tahu best kan, sudah pasti saya akan beli. *bajet lebih je hang fifiy*. maafkan saya !

Hmm, akak Farihah pilih 5 entry yang menarik perhatian je :( .sobs.. Entry saya tak menarik, mesti out awal-awal ni kan. haha. Tapi tak pe. Yang penting, saya support GA akak. kannnnnnnn?~~~~

GA ni tamat 8 Jun 2013 ok. So sempat lagi untuk korang join. Join jangan tak join ! Pengumuman pemenang pulak pada 10 Jun (MONDAY) !!
 MY TWITTER
Saya share artikel saya disini dan disini.



Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.