Saturday, 1 June 2013

# #Tamat

MY FIRST GIVEAWAY



Assalamualaikum. Setelah beberapa minggu merehatkan diri dari join mana-mana GA atau segmen, hari ni saya join semula. Kali ni, GA dari akak Farihah pulak. ehehe.

Nak tahu hadiahnya apa? pfftttttt ! Ada 4 jenis hadiah yang akak Farihah ni nak beri kepada para pemenang nanti antaraya:
 3 helai tudung bawal, 6 felt keychain, topup rm10 and Shiseido mask !
 Haaaa, best tak best tak ?? hikhik. Saya nak hadiah Shiseido Mask tu. Sebab seorang dapat 5pcs. Saya nak ! Saya nak ! Sebab tak pernah lagi guna Shiseido ni. So kalau dapat yang ni, boleh jugak guna. Mana lah tahu best kan, sudah pasti saya akan beli. *bajet lebih je hang fifiy*. maafkan saya !

Hmm, akak Farihah pilih 5 entry yang menarik perhatian je :( .sobs.. Entry saya tak menarik, mesti out awal-awal ni kan. haha. Tapi tak pe. Yang penting, saya support GA akak. kannnnnnnn?~~~~

GA ni tamat 8 Jun 2013 ok. So sempat lagi untuk korang join. Join jangan tak join ! Pengumuman pemenang pulak pada 10 Jun (MONDAY) !!
 MY TWITTER
Saya share artikel saya disini dan disini.