Wednesday, 24 July 2013

KAD RAYA BY EMAS PUTIH & PUAN QALESYA DAH SAMPAI !

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Rezeki dapat kad raya dari dua orang bloggers. Kad Raya tu sampai tengah hari kelmarin. Mama yang ambil depan gate masa abang posmen datang. wee :) ! Suka sangat bila bukak ja sampul surat tu tengok-tengok kad raya dari akak bloggers. Best nyaa ^_^. Tapi hari ni baru dapat update sebab kelmarin sibuk dengan class and midterm.

Kad Raya pun Comel sangat. Terima Kasih sangat untuk Kak uzu and Puan Qalesya. Semoga Raya akan datang membawa kebahagiaan dan keberkatan buat kita semua ye. Kak uzu, buat open house tak raya nanti? ekekekeke ;p . Mana lah tahu boleh mai umah kak uzu. kannnnnnn !! Dapat makan kuih raya dan lebih mendekati blogger femes ni. hehe.

 Taknak tulis banyak sangat, jom lihat kad raya dari kak Uzu dan Puan Qalesya ni. Comel kan. Saya memang suka.


yang ni kak uzu


yang ni kad Puan Qalesya.


Tq sangat. Apa pun salam Ramadhan Kareem untuk semua bloggers.

1 comment:

zeera rahman said...

waahhh
tak sabar nk tgu kad sampai rumah

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.