Thursday, 4 July 2013

LUAHAN SYAHDU ISTERI PRESIDEN MURSI TENTANG SUAMINYA

Luahan Syahdu Isteri Presiden Morsi Tentang Suaminya | Rentetan dari berita yang menggemparkan dunia Islam di mana pihak tentera telah menggulingkan Presiden Morsi (LINK), berikut merupakan kata-kata Dr. Najlaa , isteri kepada Presiden Mesir , Dr. Muhammad Mursi berkaitan suaminya :


MorsiWife-1


” Dihari-hari yang penuh dengan ujian , tatkala aku masuk ke dalam bilik , kelihatan beliau sedang sujud memohon pertolongan kepada ALLAH dalam keadaan menangis mengadu halnya dan negaranya . Apabila dia hendak tidur , tangisan itu masih kedengaran walaupun beliau berada di atas katilnya , sehingga basahnya umpama mandi . 

Demi ALLAH wahai Dr Mursi, nescaya Allah tidak akan membiarkan kamu terus bersedih dan meninggalkan kamu tanpa pertolongan daripada-NYA disebabkan keadaan wajahmu yang bersinar dan hatimu yang bersih . Maralah wahai Sang Presiden , Demi ALLAH , jika DIA menggoncangkan Sungai Nil dan laut , nescaya digoncangkan mereka bersamamu ! “

Sungguh syahdu dan amat menyedihkan apabila pemimpin Islam yang sangat hebat ini digulingkan. Semoga Allah merahmati beliau dan seluruh umat Islam di muka bumi ini. Semoga keadilan tertegak. Takbir, ” Allahuakbar wa lillah il hamd “


Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.