Sunday, 7 July 2013

SEGMEN #1 TABUNG HARI RAYA BY IFAH DAFILA


Assalamualaikum. Segmen ni khas untuk kita bertukar-tukar links iklan. Maximum 10 Links sahaja ye. So, boleh lah korang klik semua link fifiy and for sure I will click yours. Clear cache and cookies first ya darlings ;') hehe. 

1. What Malaysian students want from a University?
2. Cinta 20sen
3. A summer Camp
4. Proton Saga
5. Inspiring story
6. How to 'minta maaf' the awesome way?
7. Master Potato
8. Taylors is ON the Mission
9. 3 Reason why you should attend. 
10. Be part of the Think Blue National Challenge 2013! 

Klik dengan jujur ye. Semoga membawa keberkatan walaupun hanya 20sen per click. #click sehingga habis loading

Tamat : 25 julai 2013 ..

8 comments:

tiey smilez said...

Thanks sudi singgah segmen sy. http://tieysmilez.blogspot.com/2013/07/segmen-1-tabung-hari-raya-by-ifah-dafila.html

Done click yg awk punya :D

Tcca Anuar said...

Hi anda Ditag :) http://sericullen.blogspot.com/2013/07/2013-giveaway-from-farra-izzaty.html

ifah dafila said...

thanks sudi join segmen ifah. btw, done klik semua iklan awk. jemput ber-BW peserta lain smbil isi tabung :)

dEdEQ dE wIshEs said...

DA KLIK SYGG .. :) HEHE ..

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

tq semua :)

cadburyhana94 said...

http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/segmen-1-tabung-hari-raya-by-ifah-dafila.html

membalas kunjungan :)

done klik :D

Nur Rabiatul said...

Done klik iklan..jemput klik iklan sy,

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/07/segmen-1-tabung-hari-raya-by-ifah-dafila.html

uks world said...

Dah klik iklan kat sini.. ^__^ v
hit me back..

http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/07/segmen-1-tabung-hari-raya-by-ifah-dafila.html

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.