Monday, 26 August 2013

AKHIRNYA !!

Assalamualaikum. Wishing you all a lovely day.  Rindunya nak update entry kat blog ni. Seriously memang sangat rindu nak menghapdet entry kat blog ni. hahaha. *over ke?* Manada over lah. hehe

Alhamdulillah berkat kesabaran beberapa hari ni akhirnya I dapat jugaklah menghapdet entry I kat blog ni. Line sangat slow asyik-asyik try again je. Geram tau ! Nasib hari ni mood tenet celcom I ni tak moody lagi. Syukur lah nak ! ahaks.

Btw, cuti 2 minggu ni tak tahu nak buat apa. So I menghadap blog aje lah jawabnya ya. Okbai kawan-kawan.

2 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..terisi juga masa yang ada ye..

Nur Irdina said...

Puas sangat kan bile dapat update blog balik lepas dah lama sepi. Hihiii :D

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.