Wednesday, 21 August 2013

GAMBAR~

Yang ni lepas diorang selesai akad nikah and I suruh diorang bergambar berdua.

lepas akad nikah terus naik pelamin.

Yang ni masa malam
Yang sebelah kiri tu cousin I (adik) and yang belah kanan tu lah anak buah I (pengantin)

Si pengantin lelaki tukar baju haha

sesi suap menyuap

Ok lah. Ni saja dulu. Tak larat dah nak upload yang lain hehehe. kbaii

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.