Wednesday, 21 August 2013

GIVEAWAY PERTAMA YANG BAIK OGOS 2013


1 Ogos 2013 hingga 31 Ogos 2013 atau mungkin juga akan ditamatkan lebih awal bergantung kepada sambutan. klik banner.

5 comments:

P#eoniX said...

penganjur sebenar ialah...
http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yang-baik-ogos-2013.html
sile tukar url....thanx...

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

Maksud awak?

P#eoniX said...

maksud sy penganjur bukanlah sitelinga bulat...sy salah seorang peserta jugak...bile sy selidik penganjur sebenar ialah
http://yangbaik.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html
sy bukan nak raih klik iklan...yang kat atas tuh sy cube nak betulkan...thanx bagitau...sorryy...

Yumida Huda said...

aah..yumida pun turut sama..tersalah backlink banner ga tu
patutnya pada banner: http://yangbaik.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

tp ramai yg salah backlink
thanks bebyk buat pheonix coz bg teguran
yumida dah hantar penyertaan di blog yangbaik tu

aah fifiy..kita sama2 salah backlinkkan banner..huhuhu
nanti hantar penyertaan kat entry yangbaik tu..moga kita antara yg bertuah nanti..insha Allah

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.