Thursday, 8 August 2013

PELIK.

not group ! blog. haha
Assalamualaikum. Midnight sudah but I cant sleep :( ! Ohh ya. Rasa pelik jugak jugak bila hanya seorang dua sahaja blogger yg update entry masa raya ni. Dah sunyi dah blog ni. Mungkin masing-masing sibuk beraya dan balik ke kampung tak bawak laptop or ipad. kannn.

Esokk mungkin I pun busy jugak. Busy nak beraya rumah ex skulmate. wee :) ! Tu pun kalau semangat nak beraya masih ada lagi esok. haha. Tapi seriously, memang rasa pelik lah bila blog yang saya follow tu kebanyakan blogger femes tapi beberapa hari ni dah tak update entry dah. Memang agak terasa jugak lah kesunyian blog ni sebab selalu bila login blog, full ja kat home. Tapi hari ni, dari pagi sampai lah sekarang, entry kat home ni asyik sama ja dari pagi td.

Tak semangat den nak baca. haha. Selamat hari raya untuk semua bloggers !!!

1 comment:

Nur Irdina said...

A'ah . Ramai yang dah balik kampung sampai sibuk tak boleh update blog . Melawat sana sini sampai tak sentuh laptop la tu . Ekeke :D

#Selamat Hari Raya Aidilfitri ye !

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.