Saturday, 3 August 2013

PENCARIAN KEYWORDS~

Assalamualaikum. Puasa dok kawan-kawan semua? hehe. Mesti ada yang sibukk bershopping kan untuk raya akan datang.. wuhuuuu~ Selamat bershopping.

Sebenarnya saya dah jarang jugak  login Nuffnang. hehe. Tapi bila bukak ja account nuffnang tu tengok kat keywords ternampak lah bebrapa keywords. Jom tengok kat bawah ni:

maaflah. jujur sangat gambar ni. haha

Itu ja nak bagi tahu. haha.

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.