Wednesday, 21 August 2013

PM UCAP TAKZIAH~

Nahas-Genting-Highlands-PM-ucap-takziah/

KUALA LUMPUR, (Bernama) -- Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengucapkan takziah kepada keluarga mangsa nahas bas ekspres yang terjunam ke dalam gaung di Genting Highlands hari ini. 
Perdana menteri berharap usaha menyelamat yang terbaik dilakukan oleh pasukan dan agensi terlibat. Najib berkata demikian dalam akaun Twitter beliau malam ini.  

Sehingga 9 malam ini, seramai 37 orang termasuk pemandu bas disahkan terkorban dalam nahas bas ekspres yang terjunam 60 meter ke dalam gaung di KM3.6 Jalan Genting Highlands. 
Kemalangan berlaku ketika bas yang membawa 53 penumpang itu menuruni jalan curam dari puncak Genting Highlands menuju ke ibu negara.

SUMBER

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.