Saturday, 3 August 2013

SEGMEN KLIK-KLIK BY ALYAA NAJLAA


#LIMIT 10 LINK !!

  1. why be so serious?
  2. Bus Driver
  3. Why is everyone in a hurry to book a place at First World Hotel??
  4. A video that will make you rethink your life.
  5. Not going for this magic show? Careful, these men could 'Abracadabra' you to go for it.
  6. Malaysian students need an affordable car. How's this?
  7. LifebuoySuci3
  8. Meet the new hitz.fm Morning Crew!

Lepas klik link saya, tinggalkan link korang kat kotak komen. Saya akan klik link korang jugak. hehe. Dont worry k sayang-sayang semua.

4 comments:

// Alyaa Najlaa said...

as'salamualaikum..time kaseh kerane sudi JOIN !...Done klik iklan awk..
http://ordinaryalyaa.blogspot.com/2013/08/segmen-klik-klik-by-alyaa-najlaa.html

cikmisi leen said...

salam .. dah klik semua iklan awak..

sudilah klik saya punya lak.. tq ^_^

http://keyranazleen.blogspot.com/2013/08/segmen-klik-klik-by-alyaa-najlaa.html

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

sorry korang.. earning 8share and churp churp saya langsung tak naik walauupun 20sen waaupun korang dah kata sudah klik..

Kawaii Gurlzz said...

Assalamualaikum ^^ Jemput join segmen klik2 iklan :)

Antara hadiah yang paling top adalah hadiah *triple [3 kali ganda] klik iklan anda* untuk 4 pemenang ! kemungkinan anda salah satu pemenangnya? ^^ belum cuba belum tau,join now!

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.