Thursday, 8 August 2013

RAYA RAYA RAYA !

Assalamualaikum. I want to take this oppunrtunity to wish all Muslim friends a very happy, prosperous, great and meaningful Hari Raya AidilFitri.


I wish may the joy of this special season light your life with Love, peace and love. hehe. To all who Balik kampung tu, drive safely k. Ingatlah orang yang tersayang. Orang yg tak dikenali pun kena ingat tau sebab diorang pun balik kampung jugak. So please caring each other bila di jalan raya. Jangan asal nak sampai ja tanpa memikirkan orang lain yg berada dalam kenderaan diorang.

But this year, my Hari Raya tak best lah. You know why? Coz my family tak balik kampung !! Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... I cried loudly !! haha. Beraya di bandar ni tersangat lah uhhhhhhh (tak best lah tu bila dah bunyi macam tu). Sampai kan I merajuk sebab merasakan Raya for this year sangat sangat tak best berbanding Raya last year.

Apapa pun, saya masih beryukur sebab masih berkesempatan bertemu dengan Ramadhan dan Raya tahun 2013 ni. Alhamdulillah.

To all Brunei(ans), Happy Eid Mubarak yang pertama esok. Have a blast hari raya ok. hehe. And anddddddddddddddddddd.. I want to wish to all Malaysians tak kira dimana berada dan di negeri apa pun, HAPPY MERDEKA !! Huyeahhhh . Celebrate our country's independence and enjoy.




No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.