Sunday, 1 September 2013

GLAM PROJECT YANG MASYUKK !!!

Assalamualaikum kawan-kawan. Alhamdulillah masih dalam keadaan cuti semester lagi. wohhooooooooo bestnyaa. hahaha. Time cuti ni lah macam-macam benda I buat. Kerja buat kuih, kerja family I, uruskan bisnes pemakaian I and paling femes sekarang adalah project GLAM. Banyak kannnn kan.. Well, I ni jenis suka nak cuba semua benda bila ada peluang.

Alhamdulillah berkat usaha dan peluang dari Allah, I dapatkan uruskan semua benda ni. Dan I nak share dengan korang tentang GLAM Project ni. I tak mampu nak jawab semua untuk korang yang bertanya so I share dekat blog sahaja.

I pun baru berusia 20. So kiranya muda lagi lah kan? Ya memang I akui masih muda :P . haha. Tapi tu bukan penghalang untuk I mencari pendapatan sendiri. I hanya bermodalkan RM50 sahaja semasa nak join bisnes ni dan you know what, Ia beranda berkali lipat. Antara produk yang I jual adalah produk kesihatan dan kecantikan seperti:

PRODUK KESIHATAN:

BB PLUS COLLAGEN (1 of the best product)

HAI-O GARAM BULUH (BAMBOO SALT) PREMIER DRINK 


MINERAL COFFEE (1 of the best produk0

PRODUK KECANTIKAN :

Luminez

Bio Ever Nano

Premium beautiful. *ada beberapa jenis* (1 of the best produk)





Vitalift Serum



PENJAGAAN DIRI:

 
SYAMPU MARINE ESSENCE ( 1 of the best produk)

Ni adalah antara produk yang terjual buat masa ini. Dan dannnnn yang paling best boleh join free trep ke luar negara !!! wuhuuuuuuuuuuuu~ best best ~ ikikikkii. Then aktiviti untuk GLAM ni pun banyak sangat. conntohnya, kita dinner and jumpa semua member GLAM yang lain, hangout, and lainlain. So, tak rugi lah join GLAM ni sebab masyuk and produk pun senang nak jual. And member GLAM tak sombong. Dan oaling penting, bagi yang baru nak join, akan kena guide or boleh mintak tunjuk ajar. Nak jumpa face to face nak buat meeting pun boleh. hehehe. Best tak ? Yang nak join GLAM ni, meh lah ! Student, suri rumah semua pun boleh join. Lelaki pun leh join jugak. Sebab produk yan terjual bukan khas untuk wanita sahaja ye. This is open.

I join bisnes ni bukan semata-mata nak nampak cantik. I join ni sebab I nak tolong mereka-mereka yang nak sihat jugak. Yang selalu kena migraine, boleh try minum mineral coffee ye. Harga sekotak hanya RM26.50 sahaja tak termasuk pos. Pos ke Semenanjung RM6, SS RM9.

Jom join jadi member GLAM ni. Nanti kita sesama pergi melancong percuma ke luar negara. Pendaftaran ahli I buka RM50 sahaja. Nanti lepas daftar jadi ahli, anda akan diberi nombor ahli and kad. Cepat-cepat !!! Contact me : 0198238481 (mesej and kol sahaja. No whatsapp) . Nanti I bagi tahu secara details pulak ok..

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.