Thursday, 26 September 2013

PRODUK KECANTIKAN - LUMINEZ


Luminez+ menggabungkan teknologi terkini dalam inovasi penjagaan kulit dengan hanya menggunakan bahan-bahan istimewa untuk kulit yang halus, lembut dan berseri.
Luminez+ adalah kemajuan besar di dalam siri penjagaan kulit untuk memberikan anda satu pengalaman kulit sempurna yang tidak dapat dilupakan.

TEKSTUR LEMBUT & HALUS
Teknologi nano-liposom membenarkan rumusan perlindungan kulit untuk meresap masuk kedalam kulit. Kulit diperbaharui lalu menjadikannya cantik berseri.

Asas yang tidak berminyak, diperbuat daripada bi-fasa air-minyak untuk meminimumkan ketidakselesaan kulit.
Teknologi nano-liposom untuk memberikan penyerapan yang pantas dan sampai secara terus ke dalam kulit.

TANPA BAHAN KIMIA BERBAHAYA
  • Tanpa hidrokinon
  • Tanpa Paraben
  • Tanpa Minyak Mineral
  • Tidak diuji ke atas haiwan
  • Tidak komedogenik
  • Tanpa Laurel Sulfat (SLS)
RAMUAN HEBAT
Diformulasi dengan ekstrak tumbuhan yang kaya dengan nutrien dan perlindungan antioksidan, formula hebat ini memelihara kulit anda dan ianya amat berkesan.

SIRI PENCERAHAN KULIT LUMINEZTM : Penemuan kehebatan ekstrak akar Dioscorea villosa  
SIRI PENCERAHAN KULIT Luminez+ diformulasi untuk membantu mendapatkan tona kulit yang sekata dan mengurangkan kemunculan pigmentasi dengan dua cara:
1. Tona kulit sekata dan cerah dengan melambatkan pengeluaran melanin.
2. Meminimumkan kemunculan pigmentasi kulit yang sedia ada dengan mengurangkan kadar oksidasi melanin.


 AKSI PENCERAHAN #1 : Ekstrak akar Dioscorea villosa - Kaya dengan pitohormon iaitu diosgenin. Diosgenin menyekat penghasilan melanin.

AKSI PENCERAHAN #2 : Nano White - Nano White menyekat aktiviti enzim tyrosinase dan keaktfiannya. Nano White adalah selamat. Ramuan hebat yang ideal ini mengurangkan dan meghalang pigmentasi. Kombinasi ajen pencerahan daripada ekstrak bearberi dan antioksidan menggunakan penghantaran teknologi liposom.

AKSI PENCERAHAN #3 : Generasi Baharu Penapis UV yang tidak berminyak - Penggunaan generasi baharu penapis UV bersama titanium dioksida dan iron oksida. Tidak berminyak, larut air dan sesuai untuk semua jenis kulit.

AKSI PENGANJALAN   :  STEM SEL EPAL Swiss PhytoCellTec™ Malus Domestica - PhytoCellTec™ Malus Domestica merupakan bahan aktif yang diekstrak di dalam bentuk liposom nano daripada sel stem epal jenis Uttwiler Sp├Ątlauber.

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.