Wednesday, 9 October 2013

ANNOYING !!


Assalamualaikum. Blogger yang suka buat GA tu boleh tak kalau nak umumkan pemenang tak payah lah tunggu sampai sebulan dua bulan ! Annoying lah. Lepas tu nanti bila orang tanya bila nak umumkan senarai pemenang kata pulak orang tak reti nak bersabar. Walhal kau yang tak reti nak set time yang betul !

Cukuplah ambil masa seminggu dua minggu tak payahlah nak berbulan-bulan bagai. Nak sangat buat GIVEAWAY tapi tak pandai nak set timing dia. huhu. Even I tak selalu menang GA, tapi sebagai seorang blogger(s), memang tak dinafikan kita akan tertunggu-tunggu senarai pemenang kan~
`
Penat dah aku nak korek blog archieve budak tu tak jugak dia umumkan pemenang. hahahaha~ katanya pemilihan pemenang sedang dijalankan~ amboi. kemain lagi kau update sedang dijalankan. hahaha. Dah berbulan dah. Nak genap 9 bulan ke baru nak umukan pemenang :P ! walhal sponser pun taklah banyak. dalam seorang dua je kot. 

Baiklah. Nanti bila kau dah umumkan pemenang lepas tu orang tak perasan kau kata pulak orang tak up-to-date dengan entry di blog kau walhal orang dah jemu dah menunggu. Sabar je lah aku dengan blogger macam ni.


2 comments:

rodiyatul akmar said...

kite macam tahu je blogger yg mana satu , heee , sabar ye kak . nak buat macam mana lagi kalau kita complain banyak2 nanti silap hari bulan kita yang kena balik kan :D

siPenulis said...

Agak2 blogger yg mana 1 eh.. eh sibuk pla nak tahu. Hehe