Wednesday, 9 October 2013

ANNOYING !!


Assalamualaikum. Blogger yang suka buat GA tu boleh tak kalau nak umumkan pemenang tak payah lah tunggu sampai sebulan dua bulan ! Annoying lah. Lepas tu nanti bila orang tanya bila nak umumkan senarai pemenang kata pulak orang tak reti nak bersabar. Walhal kau yang tak reti nak set time yang betul !

Cukuplah ambil masa seminggu dua minggu tak payahlah nak berbulan-bulan bagai. Nak sangat buat GIVEAWAY tapi tak pandai nak set timing dia. huhu. Even I tak selalu menang GA, tapi sebagai seorang blogger(s), memang tak dinafikan kita akan tertunggu-tunggu senarai pemenang kan~
`
Penat dah aku nak korek blog archieve budak tu tak jugak dia umumkan pemenang. hahahaha~ katanya pemilihan pemenang sedang dijalankan~ amboi. kemain lagi kau update sedang dijalankan. hahaha. Dah berbulan dah. Nak genap 9 bulan ke baru nak umukan pemenang :P ! walhal sponser pun taklah banyak. dalam seorang dua je kot. 

Baiklah. Nanti bila kau dah umumkan pemenang lepas tu orang tak perasan kau kata pulak orang tak up-to-date dengan entry di blog kau walhal orang dah jemu dah menunggu. Sabar je lah aku dengan blogger macam ni.


2 comments:

rodiyatul akmar said...

kite macam tahu je blogger yg mana satu , heee , sabar ye kak . nak buat macam mana lagi kalau kita complain banyak2 nanti silap hari bulan kita yang kena balik kan :D

siPenulis said...

Agak2 blogger yg mana 1 eh.. eh sibuk pla nak tahu. Hehe

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.