Friday, 4 October 2013

CBOX SUDAH BERSIH !


Assalamualaikum. Tiada apa pun sebenarnya. Just nak bagi tahu saya dah deleted semua link iklan tak berguna tu kat cbox I. Geram tengok. menyemak banyak sangat  link tak dikenali. hmm bye

2 comments:

Teena Tna said...

Macam mana nak bersihkan chatbox tu?

mazni said...

sye pun slalu buat cmtu jugak. tapi nanti esok iklan tu datang balik. kena delete tiap2 harilah msg tu kt cbox. huhu

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.