Tuesday, 29 October 2013

CPUV 30 OCTOBER DARI NUFFNANG !!

Assalamualaikum. Selamat pagi kawan-kawan bloggers. Sihat kah tu? Alhamdulillah kalau kawan-kawan sihat. hehe. Sebelum saya lanjutkan ke perenggan seterusnya, meh tolong klik link dibawah ni. Boleh tak? Alhamdulillah kalau sudi klik ^_^.


Orite. Cukup dua sahaja ! hehe. Tak yah banyak-banyak. Kawan-kawan klik 1 pun saya dah bersyukur and tq sangat-sangat.

Btw, hari ni bila login nuffnang, tengok ada satu CPUV baru lah. Boleh tengok gambar dibawah.

CPUV Nuffnang yang terbaru.
Nampak tak gambar kat atas tu? Haa yang bertanda new itu lah yang terbaru. ekekeke. Satu pun kira bersyukur dah sebab bukan senang nak dapat CPUV ni kalau blog kita tak pemes. Betul dok? Kalau dok betul, im sorry. 

Tapi semua iklan dari Nuffnang yang kat dalam gambar tu still on going. So, kalau kawan-kawan singgah blog saya, sudi-sudikan lah klik ok. Tq kawan-kawan bloggers :) . much love. Tatatititutu~ 

Out~

1 comment:

Nao Mei said...

banyak adik dapat...tahniah...hihi

akak tolong klik lagi ok :)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.