Thursday, 31 October 2013

CPUV & KEYWORD NUFFNANG 1ST NOVEMBER.

Assalamualaikum. Selamat tengah hari. Pergh ! Alhamdulillah now dah kat rumah. Baru balik dari konvo adik kat Wisma Muis. Sampai ja umah terus hadap laptop nak jenguk blog kesayangan ni. hehe. 
Then login Nuffnang. Tengok ke keyword then keluar pulak yang ni. Ada jugak ke orang search benda ni? ehehehe.

sila klik untuk melihat dengan lebih jelas
Dan lepas ja lihat pada keywords, terus arahkan cursor saya ke earning. Bila tengok pada earning ni, tak perasan pulak ada CPUV untuk hari ini. Tapi yang pelik ni I dapat dua pulak. Alhamdulillah walaupun blur kejap tapi bersyukur jugak. Nak tengok CPUV apa yang I dapat, meh kita lihat sama-sama ok ;).

Terima Kasih Encik Nuffnang. hehe.




1 comment:

Nao Mei said...

banyak rezeki masuk tu...hihihi..bagi tips :)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.