Tuesday, 29 October 2013

KEYWORDs NUFFNANG DI TENGAH HARI

  Assalamualaikum. Selamat tengah hari kawan-kawan bloggers ^_^. Semenjak bermenja-menjak ni, rajin ja rasanya saya nak menjenguk account Nuffnang saya. hehe. 

Pagi tadi login tengok tak ada lagi keyword. Tapi tengah hari ni keluar pulak satu keywords. Nak tahu apa keywords tu? Haaa tengok kat gambar bawah ni..


keywords dari Encik Nuffnang.

Nampak tak? Hahahaha. Ada ka sesiapa yang lewat bayar bil maxis kat sini? Ekekeke. Confirm lah banyak korang nak kena bayar kan. Sabar ja lah. 

Ok setakat ni saja tentang keywords ni. In sha Allah berjumpa lagi kita di entry akan datang. Tatatititutu.

Out~

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.