Sunday, 3 November 2013

KEYWORDS 3 NOVEMBER !

keywords 3 Nivember 2013.

Assalamualaikum. Sehari ni tak online blog. Malam ni baru sempat jenguk blog tersayang ni. haha. Then tiba-tiba tergerak hati nak login Nuffnang. Bila login tengok pada keywords, tergelak seketika tengok keywords kat atas tu. haahhahaha !

Cer tengok pada keywords number 2 dan 3. haha. Rasanya budak sekolah yang search keywords ni. Nak buat karangan SPM kot. hehe. Kalau tak pun, kucing dia hilang. kesian kesian kesian. Saya pun pernah jugak merasa kehilangan kucing ni 2 kali dah. huhu. Memang sedih. *erhhh ! tak tanya pun*.
haha kejam lah korang kalau dalam hati ada macam tu. ehee ;)

Tapi Alhamdulillah ada jugak orang search Cozuma and Mineral Coffee. Dan ada yang PM tadi, kata dia ada baca blog I tentang mineral coffee ni and nak order Mineral coffee. Syukur ^_^. Kawan-kawan bloggers yang nak order pun boleh PM jugak k. hehe. Barang baik punya. Hanya RM26.50 sekotak (Semenanjung) tak termasuk postage. RM27.50 (SS) juga tak termasuk pos RM9.

Ekeke. Ok lah itu ja nak bagitahu dalam entry ni. Apa-apa pertanyaan, direct email fitrianieefifiy@yahoo.com.  Dadaaaaaa~ Out.

4 comments:

Dayat Lucas said...
This comment has been removed by the author.
Dayat Lucas said...

hye hye...dayat singgah sini... saje nak menabung :)

Elih Japahar said...

Haha, kucing 3 hari tak pulang? ada novel tajuk ni ke :P

Chenta Ummi said...

heheheh ye la kot depa nak buat essay kot. kelakar plak :)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.