Tuesday, 26 November 2013

LONG TIME ~

Assalamualaikum. Long time no write up in my blog. Rindu sangat. Ekeke~ Semenjak bermenja-menjak ni asyik sibuk aja. Biasalah wartawan kan. Kesana kesini perlu mengejar berita dan siapkan on time. Fuuhhh. Im so tired. Triple super duper tired u know.



Hari ni pun curi masa sedikit untuk hapdet entry kat blog ni sebab dah rindu sangat. Walhal assignment kat meja I ni bertimbun. So many stories I kena cover tapi curi masa sikit je untuk blog. hihihii. Harap kawan-kawan tak jemu berkunjung kesini.

I hope korang sihat . Tatatitutuu~~ out~

1 comment:

Nao Mei said...

alolo...buat je yang penting dulu...hihi

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.