Thursday, 7 November 2013

SEDIH !!!

Assalamualaikum. Selamat pagi. Dah beberapa hari saya tak update entry dalam blog ni. Nak jenguk blog pun dah tak best. Bukan sebab bosan tapi sebab line internet Celcom ni gedik sangat !!! huaaaaaaaa~

Mencik lah macam ni. Nak bukak email pun tak dapat. APTB ! Line internet please lah laju seperti sedia kala. I cukup setia dengan you tau. hmm *haha*..

Ok malas nak bebel panjang line slow. Out~

2 comments:

najiah shaharain said...

siannyer awak...huhu.bersabar..k:)

Nao Mei said...

line cik akak pun sama...akak pakai BB je dik...huhu...limit habis dah...loading pun slow..:)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.