Monday, 11 November 2013

TIDAK MAMPU KU HURAI DENGAN KATA-KATA..


Assalamualaikum. Alhamdulillah line internet hari ini kira memuaskan hati jugak. Syukur sangat.
Dah nak seminggu tak jenguk facebook dan blog dan email. Alahai kesian.

Sejahat-jahat mulut wanita apabila bergosip lagi jahat mulut lelaki apabila membicarakan sesuatu perihal. Terutamanya ketika melepak dengan kawan-kawan. Yang menjadi perbualan mereka adalah wanita. Kawan lelaki dia buat silap, orang perempuan pulak yang dicerita itu dan ini.







Payah jugaklah. Perasaan benci sebenci bencinya dengan orang lelaki ni agak menebal hari ini. Rasa sakit dalam hati ni tak mampu dihuraikan dengan kata-kata. Nak marah pun dah tak terdaya. Nak maki pun dah tak mampu.


Dah tak boleh kenal siapa lawan siapa kawan. Memang dah tak boleh. Arghhhhhh !!! Dah lah esok midterm. Tiada fitnah yang lebih hebat melainkan fitnah dajjal. Ok sekian~ . Harap yang menyebarkan semua fitnah itu Allah pelihara aibnya didunia sampai ke alam sana.

Babaiii..

1 comment:

Teena Tna said...

Orang lelaki kalau mengumpat lebih hebat daripada org perempuan. Mungkin ye mungkin tidak.

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.