Thursday, 5 December 2013

AM TIRED



Assalamualaikum dan selamat petang. Fuhh. Finally segala layout I dah siap. Penat memang pemnat tapi pengalaman dan ilmu yang saya dapat sangat berguna. hehehe.

Lepas ni saya perlu siapkan final project untuk subjek  Creative Web Design lagi. Arghh ! Malasnya nak bermain dengan coding. huhu. Nested frame pulak tu. siapa tahu camna nak buat personal page in nested frame? Only in nested frame okay !! Saya ulangi ! Nested frame sahaja !

Kot-2 lah ada yang tahu kan. Boleh sharing dengan saya sebab saya kena buat personal page menggunakan nested frame tu. huhu.

Okay lah. Taknak cakap banyak. Alhamdulillah am happy sebab am done doing my layout. Next week kena presentation pulak. grr~ Tak sabar nak cuti. jyeahhh ! Out

No comments:

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.