Thursday, 5 December 2013

Contest SEO Eridy

Assalamualaikum. Sementara masih kat lab ni eloklah juga bila joined contest SEO Eridy ni. Sebab banyak sangat manfaatnya.

Yalah saya ni blogger semata-mata nak menulis sahaja. hihihi. Mnalah tahu kan hasil joined contest ni I dapat menaikkan pengunjung blog ni kan. Tak gitu? hihihihi. Tak mengharap akan menang pun sebab dah tahu syaa tak pemes. Orang tak kenal pun blog ni.

Tapi apa yang lebih penting, saya joined untuk manfaat blog saya jugak and untuk support bro Eridy. hehehe. Hopefully dapat faedah daripada contest ni. kannn~ 

Hadiah untuk bakal pemenang adalah :
Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Yang nak join, meh lah join. Just klik link ini k ?
Tamat : 30.12.13

4 comments:

suffer8zine said...

Blog yang comel. Gud luck, saya pun join juga http://goo.gl/nt2J2O ;D

Khalid Kyle said...

Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

Liniey Nor said...

omeynya blog..hihi..liniey pon dh join cntest ni..good luck k

Khairul Zamri said...

Good luck bro for this Contest SEO Eridy - ramai yang hebat join :)

Ini adalah blog peribadi saya, dan Tulisan pada blog ini adalah daripada saya sendiri. Manakala freebies hiasan pada blog ini saya ambil daripada beberapa buah blog seperti blog student kecik, tutorial bina blog, syiqinsunshine, azhafizah, dll. Diingatkan bahawa hanya komen positive dan teguran membina sahaja yang akan diambil dan saya tidak bertanggungjawab dengan setiap komen negatif daripada anda semua. Sekian, Terima Kasih. Yang benar, Fifiyfitrianiee.